Benfri kotlett med spenat
Skrivet den 2012-01-23 @ 23:20:13
Idag hann jag inte ta kort på maten för jag var så himla hungrig!
4 skivor benfri kotlett
½ gul lök
1 kvist salvia
1 kvist rosmarin
2 dl gädde
salt
svartpeppar
smör till stekning
500 gr fryst spenat
smör
vitlökspulver
riven parmesan
Finhacka löken. Bryn lök i smält smör tillsammans med köttskivorna. Peppra på köttet.
Strö över de hackade örterna och låt dem bryna med ½ minut.
Häll på grädden och puttra till en krämig sås. Smaka av med salt.
Koka spenaten i 10 minuter. Häll av den i ett durkslag och lägg tillbaka den i kastrullen med en klicksmör och pudra över vitlökspulver. Värm under omrörning tills smöret smält och börjat fräsa. Ta av från plattan och servera med riven parmesan.
4 skivor benfri kotlett
½ gul lök
1 kvist salvia
1 kvist rosmarin
2 dl gädde
salt
svartpeppar
smör till stekning
500 gr fryst spenat
smör
vitlökspulver
riven parmesan
Finhacka löken. Bryn lök i smält smör tillsammans med köttskivorna. Peppra på köttet.
Strö över de hackade örterna och låt dem bryna med ½ minut.
Häll på grädden och puttra till en krämig sås. Smaka av med salt.
Koka spenaten i 10 minuter. Häll av den i ett durkslag och lägg tillbaka den i kastrullen med en klicksmör och pudra över vitlökspulver. Värm under omrörning tills smöret smält och börjat fräsa. Ta av från plattan och servera med riven parmesan.