Benfri kotlett med spenat

Skrivet den 2012-01-23 @ 23:20:13

Idag hann jag inte ta kort på maten för jag var så himla hungrig!

4 skivor benfri kotlett
½ gul lök
1 kvist salvia
1 kvist rosmarin
2 dl gädde
salt
svartpeppar
smör till stekning

500 gr fryst spenat
smör
vitlökspulver
riven parmesan

Finhacka löken. Bryn lök i smält smör tillsammans med köttskivorna. Peppra på köttet.
Strö över de hackade örterna och låt dem bryna med ½ minut.
Häll på grädden och puttra till en krämig sås. Smaka av med salt.

Koka spenaten i 10 minuter. Häll av den i ett durkslag och lägg tillbaka den i kastrullen med en klicksmör och pudra över vitlökspulver. Värm under omrörning tills smöret smält och börjat fräsa. Ta av från plattan och servera med riven parmesan.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback