Kyckling i örtsås

Skrivet den 2012-01-22 @ 02:11:41

Idag slängde jag ihop en kycklingrätt i all hast.
Vi hade fullt upp båda två med den ena och det andra, studier, städning, djur osv.  Så det blev "man tager det man haver". Jag har tur som har en egen örtträdgård, det hjälper till att sätta piff på det mesta

2 kycklingfiléer
2,5 dl grädde
1 kvist rosmarin
1 kvist salvia
1 kvist persilja
1 vitlöksklyfta
1 tsk dijonsenap
salt
peppar
smör till stekning

Strimla kycklingen, finhacka örter och vitlök, gärna med en örtvagga.
Bryn kycklingen lätt tillsammans med örter och vitlök. Tillsätt grädde, senap, salt och peppar.
Låt puttra en stund tills såsen är lagom tjock
Servera med en sallad, blomkålsris, kokt broccoli eller skivad kokt zucchini.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback