Mandelformbröd
Skrivet den 2012-01-15 @ 00:07:52
4,5 dl mandelmjöl
6 msk sesamfrö
6 msk fiberhusk
3 tsk bakpulver
1,5 tsk salt
6 medelstora ägg
3 dl creme fraiche
6 msk smält smör
6 msk sesamfrö
6 msk fiberhusk
3 tsk bakpulver
1,5 tsk salt
6 medelstora ägg
3 dl creme fraiche
6 msk smält smör
blandade frön
Blanda de torra ingredienserna och blanda sedan i det smälta smöret, häll sedan i ägg och creme fraiche. Låt stå i fem minuter, häll sedan ner i bakpappersklädd brödform. Ta en blöt sked och jämna till ytan. Strö över blandade frön.
Grädda i 200 grader i ca 45 minuter.
Blanda de torra ingredienserna och blanda sedan i det smälta smöret, häll sedan i ägg och creme fraiche. Låt stå i fem minuter, häll sedan ner i bakpappersklädd brödform. Ta en blöt sked och jämna till ytan. Strö över blandade frön.
Grädda i 200 grader i ca 45 minuter.